Zack Linea toilet accessoireset 3-in-1 RVS mat

binnen 7 dagen
SKU
Linea toilet accessoireset 3-in-1 RVS mat
RVSwarenhuis is officieel Zack dealer. De Zack Linea toilet accessoireset 3-in-1 RVS mat op voorraad? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!
Aanbiedingsprijs € 120,27 Normale prijs € 172,50

Linea toilet accessoireset 3-in-1 RVS mat informatie

Zack is het designmerk die de Linea toilet accessoireset 3-in-1 RVS mat heeft ontworpen.

Zack bestellen en afleveren

De Linea toilet accessoireset 3-in-1 RVS mat is gemakkelijk online te bestellen. Het product kunt u in onze beveiligde betaalomgeving met veel verschillende betaalmethodes afrekenen. U kunt er voor kiezen om uw bestelling op te halen in onze showroom te Hillegom of u kunt hem thuis laten bezorgen. Boven een aankoopbedrag van €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

RVSwarenhuis is officieel dealer van het merk Zack

Als officiële dealer van Zack kunnen wij u alle producten van Zack leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van Zack van toepassing. Heeft u vragen over de Linea toilet accessoireset 3-in-1 RVS mat of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 200 4170 of maak gebruik van onze contactpagina.

Meer informatie
ean_code LINEAWC3
Color RVS
Merk Zack
Customer Questions
No Questions
Je kan een vraag stellen als je ingelogd bent.
Copyright © 2020-present Foxley B.V. All rights reserved.